BEM-circle nr. 3 juni 2021

In juni 2021 ontvingen zo'n 11.000 relaties in de bandenbranche BEM-circle: het magazine van RecyBEM over de duurzame band met het milieu. In dit magazine is veel aandacht voor de band en alle circulaire onderwerpen daaromheen. Breder dan de band en gericht op de circulaire toekomst. Deze keer met als hoofdthema: “kleine deeltjes”.

Download hier het volledige magazine. Wilt u ook dit magazine ontvangen voor op uw leestafel? Stuur ons een e-mail (bem@recybem.nl) met het gewenste aantal exemplaren en u ontvangt het magazine gratis.

Kees van Oostenrijk: "Als RecyBEM zetten we ons al jaren in om bewustwording rondom granulaat, bandenslijpsel en microplastics te creëren. Dat doen we op basis van onderzoeken. Er is dus al veel informatie beschikbaar. Tijd om dit eens bij elkaar te zetten. Het onderscheid doet er namelijk toe om de vermeende risico's in kaart te brengen zodat we die waar nodig kunnen beheersen en reduceren. En dit is belangrijk omdat we ons op weg naar de circulaire economie inzetten voor onder andere schoon water en een schone leefomgeving, naast veilige mobiliteit, milieu en gezondheid. Want daar ligt ons hart: de circulaire toekomst. En de band is hierin een technologisch hoogwaardig product met kwalitatieve, waardevolle en herbruikbare grondstoffen. Ik wens u heel veel leesplezier en misschien nog wel meer: een hele fijne zomer! Met veel duurzame mobiliteit en vrijheid van bewegen en beleven, samen met z’n allen, op meer of minder afstand, altijd met voldoende ventilatie, inlevende glimlach en uitlevende geest. En tussendoor? RETHINK! Reduce, Reuse, Recycle, Redesign, Renew!" 

In dit magazine onder andere de volgende artikelen: