Mijn RecyBEM

De inlogmogelijkheden en de pagina's zijn alleen toegankelijk voor leden van de Vereniging Band&Milieu en gecertificeerde inzamelingsbedrijven.

Inloggen voor leden om aangifte te doen

Leden van de Vereniging Band en Milieu doen aangifte van het aantal banden dat zij als eerste op de Nederlandse markt brengen of het aantal dat zij importeren. Op basis van de aangifte betalen zij de wettelijke afvalbeheersbijdrage aan de Stichting Fonds Band en Milieu. Aangifte doen kan door via onderstaande link in te loggen in de RIA-tool.

RIA-tool aangifte doen

Hiermee gaat u naar het administratiesysteem van RecyBEM voor leden, waar u kunt inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord voor de RIA-tool.

Inloggen voor inzamelaars voor de RecyBEM-administratie

RecyBEM-gecertificeerde inzamelingsbedrijven geven op hoeveel banden ze inzamelen en afvoeren/verkopen. Het RIAR-systeem is de RecyBEM-administratie van de gecertificeerde inzamelingsbedrijven. Inzamelaars kunnen in hun RecyBEM-administratie inloggen via onderstaande link.

RIAR-systeem

Hiermee gaat u naar het administratiesysteem van RecyBEM voor gecertificeerde inzamelingsbedrijven, waar u kunt inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord voor het RIAR-systeem.

Inloggen beveiligde website

Voor leden van de Vereniging Band&Milieu en gecertificeerde inzamelingsbedrijven heeft RecyBEM ook een beveiligd deel van de website gemaakt waar contractinformatie en communicatie te vinden is. Log in met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot het beveiligde deel van deze website met onder andere contractinformatie. LET OP: Dit wachtwoord hoeft niet gelijk te zijn aan het wachtwoord waarmee u inlogt in uw RecyBEM-administratie (RIA-tool voor leden en RIAR-systeem voor gecertificeerde inzamelingsbedrijven).

Vul uw RecyBEM B.V. en Vereniging Band & Milieu-gebruikersnaam in.
Geef het wachtwoord dat bij uw gebruikersnaam hoort.