Warning message

This page has not been translated! You can use Google Translate to see an online English translation of this page.

Projecten

Maatschappelijk betrokken

Van het inzamelen van gedumpte banden tot het realiseren van kunstprojecten en spelevenementen voor kinderen, van optimalisatie van het RecyBEM-systeem tot het bevorderen van bandenbewustzijn. RecyBEM heeft verschillende projecten om invulling te geven aan onze maatschappelijke taak.

Inzamelingsprojecten

RecyBEM zamelt gebruikte banden uit de vervangingsmarkt kosteloos in bij ontdoeners en bij gemeenten. We zien het echter als onze maatschappelijke taak om ook andere banden, zoals een enkele partij gedumpte banden, uit het milieu te verwijderen om daarmee bij te dragen aan een schoner milieu. RecyBEM heeft verschillende projecten waarmee we invulling geven aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, zoals:

Ondersteuning van kunstprojecten

Optimalisatie van het RecyBEM-systeem

RecyBEM besteedt veel aandacht aan het beperken van administratieve lasten. Zo werkt RecyBEM momenteel aan een pilot met een digitale begeleidingsbon om deze lasten verder te verlagen:

Bevorderen van bandenbewustzijn

Zoals bij de aankoop van nieuwe banden als bij het onderhoud en de opslag van banden neemt RecyBEM deel aan projecten om het bewustzijn hierontrent te bevorderen.